(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme osastonhoitajaa monialaiseen tiimiin opintovapaan sijaisuuteen ajalle 4.1.2021-31.12.2022.

Itäkeskuksen palvelutalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palvelutalossa toimii kolme tehostetun palveluasumisen tiimiä, joissa on asukaspaikkoja 92, päivätoimintayksikkö sekä pienimuotoinen palvelukeskus. Palvelukeskus tarjoaa maksuttomia palveluita alueen ikäihmisille ja työttömille henkilöille.

Monialaiseen tiimin kuuluvat päivätoiminta Ruskopirtti, Palvelukeskus, varahenkilöstö sekä fysioterapeutit, sosiaaliohjaajat, hoitoapulaiset ja vastaava sairaanhoitaja. Yhteensä tiimissä on 17 työntekijää. Palvelukeskustoimintaa kehitetään yhteistyössä Itäkeskuksen palvelutalon ja kotihoidon henkilöstön sekä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Osastonhoitaja huolehtii tiimin työntekijöiden osaamisen ja työhyvinvoinnin johtamisesta sekä palveluiden kehittämisestä. Hän vastaa monialaisen tiimin ihmislähtöisen toiminnan edistämisestä ja toimii koko talon aktiivisen arjen työryhmän puheenjohtajana. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmentavaa johtamisotetta. Hakijalta edellytetään joustavaa ja positiivista asennetta työhön sekä aitoa kiinnostusta iäkkäiden ihmisten palveluiden kehittämiseen.

Korkealaatuiset palvelut ja hyvän arjen mahdollistaminen sekä yhteistyö sidosryhmien kanssa on meille tärkeää. Yhteisöllisyys ja toiminnan yhdessä kehittäminen ovat meille merkityksellisiä asioita.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön, mukavat kollegat, viihtyisän työympäristön sekä perehdytyksen tehtävään. Lisäksi käytössäsi ovat ison organisaation henkilöstöedut kuten koulutukset, työsuhdematkalippuetu ja alennuksia liikunnan, kulttuurin ym. harrastusten parissa.


Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Armi Hyry, johtaja p. 09 310 64902

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi