Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme osastonhoitajaa tehostetun palveluasumisen yksikköön Kontulan seniorikeskukseen osastolle 4. Osastolla on kolme muistisairaiden hoitoon keskittynyttä ympärivuorokautista hoitoa tarjoavaa ryhmäkotia, joista kaksi on pitkäaikaisyksikköä, Tunturi ja Revontuli ja yksi lyhytaikaishoidon yksikkö Vaskooli. Kaikki ryhmäkodit ovat 14 paikkaisia. Perustehtävämme on luoda mahdollisuudet asukkaan ja asiakkaan hyvinvointiin ja merkitykselliseen elämään toimintakykyä tukien.

Esihenkilönä tehtäviisi kuuluu johtaa moniammatillisia tiimejä toteuttamaan asiakaslähtöistä monisairaiden ikäihmisten hoitotyötä ja kuntoutumista sekä omaisyhteistyötä. Päivittäisten henkilöstöhallinnon tehtävien lisäksi osallistut toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen yhteistyössä osaston tiimien ja kollegaverkoston kanssa. Johtamistyön keskiössä ovat itseohjautuvuuden ja Lean-kehittämisen vahvistaminen tiimeissä sekä nyt ajankohtaisena asiana Apottiin valmistautuminen. Vakituista henkilökuntaa osastolla on 30.

Haemme innostunutta, joustavaa, kehittämismyönteistä esihenkilöä ja toivomme sinulla olevan positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne työhön. Arvostamme kokemusta esihenkilötyöstä, stressin- ja paineensietokykyä, sekä kykyä johtaa muuttuvia tilanteita. Perehtymisesi tueksi sinulle nimetään oma tutor kollega.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Kontulan seniorikeskuksen henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää talon kuntosalia ja uimahallia maksutta. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi


Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Maija Hyttinen p. 0503767419

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385614
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki