(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme osastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kalasataman ja Vuosaaren mielialahäiriöpoliklinikoille. Työ alkaa 16.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Toimit poliklinikkojen hoitohenkilöstön lähiesimiehenä. Työtehtäviisi kuluu poliklinikkojen toiminnan johtaminen ja kehittäminen yhteistyössä muiden esimiesten kanssa, hoitohenkilöstön osaamisen johtaminen, toimiminen terveys- ja hyvinvointikeskusverkostoissa sekä erilainen sidosryhmä- ja verkostoyhteistyö. Työparinasi toimivat ylilääkärit ja muiden ammattiryhmien esimiehet. Vuosaaren poliklinikalla on myös apulaisosastonhoitaja. Kalasataman mielialahäiriöpoliklinikalla on 18 hoitotyöntekijää ja Vuosaaren poliklinikalla 11.

Arvostamme kokemusta esimiestyöstä ja verkostoissa toimimisesta. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja kykyä toimia joustavasti nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi tehtävä edellyttää näyttöön perustuvan hoitotyön johtamistaitoja sekä halukkuutta ja valmiutta kehittää potilaan hoitoa ja omaa osaamistaan. Perehdytämme tehtävään ja koulutamme henkilökuntaamme. Tehtävä edellyttää liikkumista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi kokemuksen esimiestyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylihoitaja Tiina Lämsä 050 592 1214, tiina.lamsa@hel.fi Mielialahäiriöpalvelujen päällikkö Henno Ligi 040 662 3239, henno.ligi@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi