(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme Helsingin kaupungin päihdepalveluihin osastonhoitajaa toimintansa tämän vuoden alussa Helsingissä aloittaneeseen Päihdekuntoutus Luotoon.

Luodossa toteutetaan sosiaalihuoltolain mukaista laitoskuntoutusta täysi-ikäisille helsinkiläisille. Luodossa toimii 3 ympärivuorokautista kuntoutusyhteisöä ja päiväkeskus Aalto, jonka toiminta painottuu arviointiin ja suunnitteluun.

Arvostamme muutoksen johtamisen ja jatkuvan uudistamisen taitoja ja valmiuksia sekä hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää innostuneisuutta, kiinnostusta ja sitoutumista kehittämiseen ja osaamisen johtamiseen sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön sekä taitoa johtaa projekteja ja hallita kokonaisuuksia.

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut, esim. työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Halukkuutta osallistua Terveys- ja päihdepalveluiden sekä muiden palvelutuottajien kanssa asiakkaiden palveluiden yhteiseen koordinointiin, koska näemme tärkeäksi asiakkaan palveluketjun jatkuvuuden turvaamisen ja palvelutarpeiden kokonaisvaltaisen huomioimisen.

Luemme eduksi:

Kokemus lähijohtamisesta ja päihdetyöstä sekä toipumisorientaatioviitekehykseen sitoutumisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ann-Katri Ervasti, p. 09 310 46481 Päivi Sjöblom, p. 09 310 65742