(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme osastonhoitajaa terveysasemat ja sisätautipoliklinikka-palveluun kuuluvaan sisätautienpoliklinikkaan.

Toimintaympäristö on sisätautien ajanvarauspoliklinikka ja endoskopiayksikkö. Yksiköissä korostuu palvelujen uudistaminen sekä kyky reagoida asiakkaan palveluntarpeeseen. Ajanvarauspoliklinikalle tullaan lähetteellä hoidon tarpeen arviointiin tai kontrollikäynnille. Poliklinikan yhteydessä toimii toimenpideyksikkö, jossa tehdään maha- ja suolistotähystyksiä. Organisaatiomme painottaa hoidon saatavuutta, sujuvuutta ja helppoutta, pidämme tärkeänä hyvää henkilöstö- ja asiakaskokemusta.

Osastonhoitajana johdat yksikön hoitotyötä, toimintaa ja henkilöstöhallintoa moniammatillisessa kokonaisuudessa yhdessä sisätautipoliklinikan muiden osastonhoitajien kanssa. Työtehtäviin annetaan perehdytystä ja tuemme tiedollista sekä taidollista kehittymistä hyvällä perehdytyksellä ja koulutuksella. Arvostamme kokemusta poliklinikkatyöstä ja sen kehittämisestä, aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Kehityksessä haluamme olla edelläkävijöitä. Toimintaa kehitämme yhdessä henkilöstön, johdon ja asiakkaiden kanssa hyödyntämällä viimeisimpää tutkittua tietoa, edistäen ja varmistaen palvelun potilasturvallisuus ja hyvä laatu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.


Tervetuloa töihin Helsinkiin!Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä , kehittämismyönteisyyttä sekä muutosjohtamisen kykyä.

Luemme eduksi Lean - jatkuvan kehittämisen osaamisen, kokemuksen digitaalistenpalvelujen kehittämisestä sekä aikaisemman johtamiskokemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Merja Kippo p. 050 572 9554, merja.kippo@hel.fi ja ylihoitaja Nina Ahola p.040 6587 608, nina.c.ahola@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi