(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin sairaalan Malmin yksikköön haetaan osastonhoitajaa osastolle 15:sta. Tehtävä täytetään 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Malmin sairaalaan perustetaan osaston 15 yhteyteen 12 paikkainen konfuusioyksikkö. Samalla osastolla jatkaa 13 paikkainen akuuttigeriatrinen yksikkö. Osastolla hoidetaan akuutisti sairastuneita iäkkäitä helsinkiläisiä. Konfuusioyksikkö on uusi toiminta Malmin sairaalassa ja sen toiminta käynnistyy huhtikuun puolivälissä. Yksikössä toimintaa kehitetään lääkkettömän hoidon suuntaan. Osaston potilaat tarvitsevat runsaasti sairaanhoidollista osaamista heidän ohjauduttuaan osastolle hoitoon suoraan päivystyksen kautta.

Osastonhoitajana olet avainasemassa osaston ja uuden yksikön kännistämisen onnistumisessa. Tehtävänäsi on huolehtia ja varmistaa että osastolla hoitotyö on laadukasta ja vaikuttavaa. Tehtävässä korostuu päivittäinen hoitotyön johtaminen Helsingin sairaalan tavotteiden mukaiseti. Osastonhoitajan tehtäviin kuuluu erilaiset päivittäiset henkilöstöhallinnon tehtävät, laadun seuranta sekä toiminnan suunnittelu ja kehittäminen yhteistyössä henkilöstön ja ylihoitajan kanssa. Työhön liittyy tiivis moniammatillinen yhteistyö muiden yksiköiden kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kiinnostusta hoitotyön esimiestehtäviin, kykyä hahmottaa suurempia kokonaisuuksia, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä työyhteisössä vaihtuvissa tilanteissa, halua kehittää hoitotyötä ja toimintaa potilaslähtöisesti sekä aloitekykyä ja valmiutta viedä uutta muutosta eteenpäin.

Tukenasi työssäsi on ylihoitaja ja tiivis osastonhoitajakollegaverkosto. Katsomme eduksi kokemuksen hoitotyön esimiestehtävissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylihoitaja Mari Muhonen, mari.muhonen@hel.fi, p. 050 341 7080 3.2. klo 11- 12 ja 5.2. klo 10 - 12

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi