(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme osastonhoitajaa terveysasemat ja sisätautipoliklinikka-palveluun kuuluvaan Digiyksikköön. Digiyksikkömme on osa Suomen suurinta terveysasemapalveluiden tuottajaa ja avainasemassa viemässä toimintaa uudelle vuosikymmenelle.

Toimintaympäristö on uudenlainen ja siinä korostuu digitaalisuus ja palvelujen uudistaminen sekä kyky reagoida asiakkaan palveluntarpeeseen. Organisaatiomme painottaa hoidon saatavuutta, sujuvuutta ja helppoutta, pidämme tärkeänä hyvää asiakaskokemusta.

Osastonhoitajana johdat yksikön hoitotyötä, toimintaa ja henkilöstöhallintoa moniammatillisessa kokonaisuudessa. Tiimisi varmistaa digitaalisten työvälineiden avulla terveysasemapalveluiden saatavuuden vuorokauden ympäri kaikkina vuoden päivinä, erityisesti virka-ajan ulkopuolella.

Kehityksessä haluamme olla edelläkävijöitä ja toimintaa kehitämme yhdessä henkilöstön ja johdon kanssa, viimeisimpään tutkittuun tietoon perustuen, edistäen ja varmistaen palvelun potilasturvallisuus ja hyvä laatu.

Tervetuloa töihin Helsinkiin!Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Lisäksi edellytämme:

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä , kehittämismyönteisyyttä sekä muutosjohtamisen kykyä.


Luemme eduksi Lean - jatkuvan kehittämisen osaamisen, kokemuksen digitaalistenpalvelujen kehittämisestä sekä aikaisemman johtamiskokemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ylihoitaja Nina Ahola nina.c.ahola@hel.fi, puh. 040 658 7608, arkisin klo 8-16

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi