(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Töölön terveysasemalle vuoden mittaiseen sijaisuuteen vs. osastonhoitajaa, alkaen 23.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Osastonhoitajana vastaat aseman päivittäisestä työn organisoinnista, suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä ylilääkärin kanssa. Toimit hoitajien esimiehenä. Töölön terveysasemalla työskentelee 9 terveydenhoitajaa, 4 sairaanhoitajaa ja 3 perushoitajaa sekä 13 lääkäriä.

Töölön terveysasemalla on käytössä vastaanottojen ja puhelujen lisäksi sähköinen asiointi, Omaolo- oirearvio ja asemalla pilotoitiin juuri Chat-palvelua. Kannustamme asiakkaitamme itseohjautuvuuteen ja ottamaan vastuuta omasta terveydestään. Osastonhoitajan työssä pääset mukaan koko kaupungin terveysasematyön kehittämiseen. Asiakaskokemuksen kehittäminen sekä hyvä henkilöstökokemus ovat meille tärkeitä.

Toivottavasti kiinnostuit paikasta!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Terveysasematyön kokemus ja esimieskokemus. Kiinnostus digitaalisuuden mahdollisuuksiin.