(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme osastonhoitajaa Laakson sairaalan osastolle 6 vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään 14.10. tai sopimuksen mukaan.

Osastolla on 26 sairaansijaa ja henkilöstömäärä on 21. Osastolla hoidetaan erikoissairaanhoidosta ja päivystyksestä tulevia potilaita. Hoitamisessa akuuttien sairauksien hoitaminen ja toimintakykyä ylläpitävä työote ohjaavat työtä. Tavoitteena on potilaan kotiutuminen mahdollisimman pian omaan sosiaaliseen ympäristöönsä.

Osastonhoitajana huolehdit ja varmistat, että osastolla toteutettava hoitotyö on laadukasta ja vaikuttavaa. Tehtäviisi kuuluu erilaiset päivittäiset henkilöstöhallinnon tehtävät sekä toiminnan suunnittelu ja kehittäminen yhteistyössä ylihoitajan kanssa. Teet tiivistä moniammatillista yhteistyötä eri ammattiryhmien sekä muiden sairaalan yksiköiden kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta kiinnostusta hoitotyön lähiesimiestehtäviin, kykyä hahmottaa suurempia kokonaisuuksia, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, halua kehittää hoitotyötä ja toimia potilaslähtöisesti toiminnan muutoksissa. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen hoitotyön lähiesimiestyöstä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja työsuhde-etuja mm. työsuhdematkalippuedun. Lisää työsuhde-eduista löydät alta kohdasta, linkki lisätietoihin tai kopioimalla selaimeesi osoite https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/mita-tarjoamme/.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. tai erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


3082,67e/kk