(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haettavana Madetojan palvelutalossa Pukinmäessä osastonhoitajan vakituinen tehtävä. Toivomme sinulla olevan kokemusta esimiestehtävistä ja hyvää ikääntyneiden palvelujen tuntemusta. Luotsattavanasi on muistisairaiden ryhmäkoti Havupirtti, päivätoimintayksikkö Näpsäkkä ja koko talon kuntoutustiimi. Yhteensä työntekijöitä on 20.

Toivomme, että muistisairaiden hoitotyö ja kuntoutus ovat lähellä sydäntäsi. Edellytämme kokemusta esimiestehtävistä, yhteistyötaitoja, näkemystä gerontologisesta hoitotyöstä sekä innostusta kehittää yksikön toimintaa moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme RAI-järjestelmän tuntemusta. Palliatiivisen hoitotyön ja omaisyhteistyön kehittäminen ovat vahvuuksiasi. Toivomme valmentavaa työotetta ja aktiivista läsnäoloa arjen työssä.


Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3082,67 e/kk