(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Puistolan palvelutalon Kimnaasitiimiin opintovapaan sijaisuuteen osastonhoitajaa, joka toimii lähiesimiehenä 20 työntekijälle. Kimnaasitiimi on yksi Puistolan palvelutalon neljästä hoitotiimistä.

Kimnaasitiimissä on 32 asukasta, joita 11 on väistötiloissa Kustaankartanon A-talossa, Puistolan palvelutalossa sattuneen vesivahingon vuoksi. Osastonhoitaja työskentelee osan aikaa viikosta Kustaankartanossa.

Puistolan palvelutalossa on tärkeää, että asukkaat saavat elää omannäköistä elämäänsä. Osastonhoitajan tehtävänä on varmistaa laadukas hoitotyö. Johtamisen ja vanhushoitotyön osaamisen lisäksi työssä tärkeää on hyvä organisointikyky ja vuorovaikutustaidot. Myös myönteisen ja innostavan ilmapiirin luominen, henkilökunnan työhyvinvoinnista huolehtiminen ja hoitotyön kehittäminen ovat olennainen osa osastonhoitajan työtä.

Työt alkavat 26.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kokemuksen esimiestehtävistä.