(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme vakinaiseen toimeen yhtä yhteistä osastonhoitajaa Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen ympärivuorokautisen hoivan kahdelle ruotsinkieliselle yksikölle C5 ja F2.

Osastonhoitajan työtehtäviin kuuluvat hoitotyön päivittäinen johtaminen ja hoitohenkilöstön lähiesimiehenä toiminen sekä vastuu hoitotyön kehittämisestä. Toimit kahden ruotsinkielisen yksikön esimiehenä, teet työtä yhdessä yksiköiden apulaisosastonhoitajan ja vastaavan sairaanhoitajan kanssa.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus kokeilla uudenlaista johtamista jaetun johtajuuden muodossa yhdessä yksiköiden apulaisosastonhoitajan ja vastaavan sairaanhoitajan kanssa. Tavoitteenamme on yksikköjen johtaminen itseohjautuvuuden suuntaan.

Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, näyttöä kehittämistyössä mukana olosta ja työkokemusta vastaavan tyyppisestä työstä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen terveydenhuollon esimiestyöstä sekä kahden yksikön esimiehisyydestä.

Henkilökuntamme on innostunutta ja osaavaa. Arvostamme hyvää työilmapiiriä ja perehdytämme uuden työntekijän. Käytössämme on sähköiset Pegasos- ja Effica- asiakastietojärjestelmät ja RAI-arviointijärjestelmä. Toteutamme terve työaika- periaatetta.

Työt alkavat 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on jatkettu.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsinkielen hyvä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä sekä kuntoutumista edistävästä hoitotyöstä.