(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme kolmatta osastonhoitajaa Helsingin Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen terveysasemapalveluihin. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä kehittämään terveysasematyötä. Toivomme, että olet kiinnostunut valmentavasta johtajuudesta ja itseohjautuvasta työskentelyotteesta. Toimit hoitotyönjohtajana ja työskentelet tiiviisti aseman johtotiimin kanssa, johon kuuluu 2 ylilääkäriä ja sinun lisäksesi kaksi kokenutta osastonhoitajaa. Saat hyvän perehdytyksen.

Osastonhoitajana vastaat aseman päivittäisestä työn organisoinnista, suunnittelusta ja kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollista yhdistää kehittämistyö ja päästä samalla näköalapaikalle Helsingin Terveys- ja hyvinvointikeskuksiin, joissa on koottu monipuolisesti eri palveluja saman katon alle.

Toimintamallien ydinprosesseja ovat asiakkaaksi tulo, satunnaisesti palveluja tarvitsevat, paljon palveluja tarvitsevat sekä riskiryhmien etsiminen ja tunnistaminen. Toimintamallin oleellisia osia ovat palvelujen saatavuuden parantaminen, mm. kehittämällä digitaalisuutta sekä kiinnittämällä entistä enemmän asiakaskokemukseen, asiakastyytyväisyyteen ja asiakasosallisuuden lisäämiseen.
Hyvä henkilöstökokemus on myös meille tärkeä.

Tehtävä täytetään 17.6.2019 tai sopimuksen mukaan. Toivottavasti kiinnostuit paikasta!

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä.