(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähiesimiehen sijaista 20-paikkaiseen arviointi- ja kuntoutusyksikköön, jossa on lisäksi neljä kaupunkitasoista päihdekuntoutuspaikkaa. Tehtäviin kuuluu henkilöstön johtaminen sekä hoitotyön johtamisesta ja kehittämisestä vastaaminen. Sijaisuus on ajalla 19.8.2019-28.6.2020.

Valitulta edellytämme kokemusta esimiestehtävistä, yhteistyötaitoja, näkemystä gerontologisesta hoitotyöstä sekä innostusta kehittää yksikön ja monipuolisen palvelukeskuksen toimintaa moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme RAI- arviointijärjestelmän tuntemusta ja valmiuksia valmentavaan johtamiseen sekä muistisairauksien hoitamiseen, toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttamiseen liittyvää osaamista.

Tarjoamme haastavan, työntäyteisen ja mielenkiintoisen työn joukossamme sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Tervetuloa osaksi kehittyvää työyhteisöämme!

Jätäthän hakemuksesi sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3082,67 e/kk