(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Tehtävän kuvaus


Auroran sairaala muodostaa Helsingin kaupungin psykiatrisen sairaalahoidon keskuksen ja se on osa terveys- ja päihdepalveluja. Psykiatrinen sairaalahoito jakautuu mielialahäiriö- ja akuuttilinjaan sekä psykoosilinjaan. Mielialahäiriö- ja akuuttilinjaan kuuluu akuuttiosastoja, mielialahäiriöosastoja ja akuuttipäiväosasto. Psykoosilinjaan kuuluu akuutti- ja kuntoutusosastoja sekä tehostettua ja liikkuvaa avohoitoa.

Haemme osastonhoitajaa mielialahäiriö- ja akuuttilinjan osastolle 15-5C. Osasto on vanhuspsykiatrinen akuuttiosasto. Tehtävä täytetään 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Osastonhoitajan tehtäviin kuuluu hoitohenkilökunnan esimiehenä toimiminen, toiminnan johtaminen apulaisylilääkärin kanssa, hoitotyön laadun varmistus ja kehittäminen sekä yhteistyöverkostoissa toimiminen.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. työsuhdematkaliput, sekä mahdollisuus työsuhdeasuntoon.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


aktiivista ja kehittävää työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytetään henkilöstöhallinnon osaamista, yhteistyö- ja organisointitaitoja sekä psykiatrisen hoitotyön tuntemusta.