(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme osastonhoitajaa 14-paikkaiseen ryhmäkotiin ja 10-paikkaiseen lyhytaikaishoidon yksikköön.

Toimenkuvaan sisältyy henkilöstöjohtaminen sekä hoitotyön johtamisesta ja kehittämisestä vastaaminen. Valitulta edellytetään kokemusta esimiestehtävistä, näkemystä gerontologisesta hoitotyöstä ja innostusta kehittää omien vastuuyksikköjen ja monipuolisen palvelukeskuksen toimintaa moniammatillisessa työyhteisössä. Arvostamme RAI-järjestelmän tuntemusta, valmiuksia muutoksen johtamiseen sekä muistisairauksien hoitamiseen, toimintakyvyn ylläpitämiseen ja kuntouttamiseen liittyvää osaamista.

Tarjoamme haastavan, työntäyteisen ja mielenkiintoisen työn joukossamme sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut.

Tervetuloa osaksi kehittyvää työyhteisöämme!

Ryhmähaastattelu ja yksilöhaastattelut ovat viikolla 34.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.Luemme eduksi


3052,15 euroa/kk