(Poistunut julkaisusta)

OSASTONHOITAJA
Halonen

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Halonen avaa uuden muotitavaratalon syksyllä 2018 Helsingissä Kauppakeskus Redissä

Oletko muodin ammattilainen, oma-aloitteinen ja joustava?
Haemme juuri Sinua uuteen avattavaan muotitavarataloomme Helsingin Redin kauppakeskukseen. Lisäksi palkkaamme samalla uutta henkilökuntaa Espan, Itiksen ja Sellon kauppakeskuksissa toimiviin myymälöihimme.

OSASTONHOITAJAKSI

naisten-, miesten- ja jalkineosastoille

Osastonhoitajana Sinulla on kokonaisvastuu osastostasi ja sen kehittämisestä. Sinun tehtävänäsi on ylläpitää kaupallista ja kannattavaa osastoa, jossa asiakkaita palvelee asiantunteva ja motivoitunut henkilökunta. Odotamme Sinulta asiakaslähtöistä ajattelua ja myyntisuuntautuneisuutta sekä kokemusta muotikaupan esimiestehtävistä. Katsomme eduksi kaupallisen koulutuksen.

Tarjoamme Sinulle luotettavan työpaikan kasvavassa ja vakaavaraisessa yrityksessä, kykyjäsi vastaava palkan sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat myös ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana avaamassa uutta muotitavarataloa Rediin.

Tarjoamme Sinulle luotettavan työpaikan kasvavassa ja vakaavaraisessa yrityksessä, viihtyisän ja modernin työympäristön sekä mahdollisuuden edetä urallasi.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkka- ja osastotoiveineen 21.5.2018 mennessä

  • sähköpostilla: rekry@halonen.fi. Merkitse viestiin otsikoksi hakemasi myymälä ja työtehtävä.
  • postitse: Veljekset Halonen Oy, Rekrytointi, PL 358, 00101 Helsinki

Tehtäviä koskeviin kysymyksiin vastaa myymälänjohtaja Heidi Lintamo, puh. 040 714 7735 maanantaina 7.5. klo 13-16, perjantaina 11.5.klo 12-15 ja maanantaina 14.5 klo 12-15.