(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 

Etsimme Vantaan Seutulassa sijaitsevaan, idylliseen Katriinan sairaalaan, kehittämisintoista osastonhoitajaa. Johdat ja kehität osaston hoitotyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Odotamme, että sinulla on tietämystä valmentavasta johtajuudesta ja itseohjautuva työskentelyote. 

Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omassa työssään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä.

Osastonhoitaja osallistuu osaston päivittäisen työn organisointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollista yhdistää kehittämistyö ja päästä samalla näköalapaikalle Vantaan sairaalan organisaatiossa. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja tuetaan kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja yhteistyössä muiden kanssa. Käytössämme on uusi Apotti-potilastietojärjestelmä. Apotti on myös toimintaa ohjaava järjestelmä ja sen myötä tulemme kehittämään hoitotyön laatua hyödyntäen Apotin laatumittareita. 

Toimit osastonhoitajana osastolla 7. Osastolla on 17 potilaspaikkaa. Osaston potilailla on eri syistä johtuvia ongelmia arjen toiminnoissa tai muistitoiminnoissa. Esim. infektio, neurologinen sairaus, muistisairaus tai päihteiden käyttö on voinut laukaista sekavuuden. Omahoitajuuden pohjalta toimiva työyhteisö arvostaa hyviä vuorovaikutustaitoja, jotka ovat yksi merkittävimmistä työkaluista yhteistyössä monialaisen henkilökunnan, potilaan ja hänen läheistensä kanssa. Osaston 7 yhteydessä on myös geropsykiatrinen tutkimus- ja hoito-osasto, jonka kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!

Vantaan kaupungilla on tarjolla työsuhdeasuntoja, joita voit tiedustella Vantaan kaupungin asunto- ja tilavuokrauksesta. Vähintään 2 kk työsuhteessa olevalle henkilölle on mahdollisuus saada työsuhdematkalippu.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Laki 817/2015 8 § tai 559/1994 5 § mukainen laillistus sekä riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen taitoa (puhe ja kirjoitus).

Luemme eduksi:

  • johtamiskoulutuksen
  • valmentavan johtajuuden
  • itseohjautuvan työkulttuurin ymmärryksen 
  • kokemuksen vastaavasta työstä 
  • näytön kehittämismyönteisyydestä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3190,44 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 15 min / viikko 


Yhteystiedot:

Ylihoitaja
Tarja Mietola-Koivisto
P. +35840 1440325
tarja.mietola-koivisto@vantaa.fi
Tavoitettavissa 7.9.2020 klo 8.00 -16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.