(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala / Katriinan sairaala

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme Vantaan Seutulassa sijaitsevaan, idylliseen Katriinan sairaalaan, kehittämisintoista osastonhoitajaa! Johdat ja kehität osaston hoitotyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Odotamme, että sinulla on tietämystä valmentavasta johtajuudesta ja itseohjautuva työskentelyote. 

Osastonhoitaja osallistuu osaston päivittäisen työn organisointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollista yhdistää kehittämistyö ja päästä samalla näköalapaikalle Vantaan sairaalan organisaatiossa. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja tuetaan kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja yhteistyössä muiden kanssa. Pääset myös ensimmäisten joukossa mukaan uuden potilastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmän Apotin käyttöönottoon. 

Toimit osastonhoitajana osastolla 5, päiväsairaalassa sekä geriatrisella vastaanotolla. 

  • Osasto 5 on erikoistunut palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon vakavissa sairauksissa. Osastolla on 16 potilaspaikkaa. 
  • Päiväsairaala tarjoaa tutkimusta ja kuntoutusta useimmiten kotona asuville potilaille, jotka eivät tarvitse ympärivuorokautista hoitoa. Hoidossa korostuvat erilaiset lääkärin tai sairaanhoitajan tekemät selvittelyt sekä terapiat, kuten fysio-, toiminta- ja puheterapia. Päiväsairaala antaa jatkohoitoa myös vuodeosastoilta kotiutuneille potilaille ja on avoinna arkisin päiväaikaan.
  • Geriatrisella vastaanotolla selvitetään yli 70-vuotiaiden ja osittain myös nuorempien vantaalaisten muistihäiriöitä.

Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen tiimin vahvan tuen sekä alussa tarvittavan perehdytyksen. 

Vantaan kaupungilla on tarjolla työsuhdeasuntoja, joita voit tiedustella Vantaan kaupungin asunto- ja tilavuokrauksesta. Vähintään 2 kk työsuhteessa olevalle henkilölle on mahdollisuus saada työsuhdematkalippu.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Laki 817/2015 8 § tai 559/1994 5 § mukainen laillistus sekä riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: 

  • johtamiskoulutuksen 
  • valmentavan johtajuuden sekä itseohjautuvan työkulttuurin ymmärryksen 
  • kokemuksen vastaavasta työstä 
  • näytön kehittämismyönteisyydestä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3151,99 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko, yleistyöaika


Yhteystiedot:

Ylihoitaja, Mietola-Koivisto Tarja
P. 040 1440325
tarja.mietola-koivisto@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 8.00 -16.00

Ylihoitaja, Maritta Korkiamäki
P. 040 7639166
maritta.korkiamaki@vantaa.fi  
Tavoitettavissa arkisin klo 8.00 -16.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.