Osastonhoitaja / Terveyspalvelujen neuvonta
Tampereen kaupunki, Terveyspalvelujen neuvonta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Haemme osastonhoitajan sijaista terveyspalvelujen neuvontaan. Sijaisuuden kesto on 6kk, jonka jälkeen se todennäköisesti jatkuu vuoden 2022 loppuun saakka.

Terveyspalvelujen neuvonnan lähiesimiehen tehtäviin sisältyvät henkilöstöjohtaminen ja neuvontapalvelujen järjestäminen tamperelaisille. Terveyspalvelujen neuvonta toimii joka päivä klo 7-22 ja sen palveluihin sisältyvät neuvonnan lisäksi päivystysapu ja tällä hetkellä koronaneuvonta ja rokotusajanvaraus. Osastonhoitajan tehtävänä on kehittää palveluja toimintaympäristön muuttuessa, mm. digitalisaatio ja omakieliset palvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto ja soveltuva lisäkoulutus sekä esimieskokemus.

Eduksi katsotaan tuntemus kaupungin palveluista ja organisaatiosta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175 sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 18.6.2021

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175 sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot