(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja, Resurssikeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Tervetuloa Espoon sairaalan Resurssikeskukseen osastonhoitajaksi!

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Toimiva, viihtyisä ja valoisa sairaalamme avattiin maaliskuussa 2017.

Espoon sairaalan Resurssikeskus palvelee Espoon sairaalan kaikkia osastotoimintoja sekä polikliinisiä ja kotiin vietäviä palveluita tavoitteenaan turvata osaava henkilöstö yksiköihin äkillisissä henkilöstöpuutoksissa.

Osastonhoitajana johdat sairaalan yhteiskäyttöistä henkilöstöresurssipoolia, johon kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja, toimintaterapeutti ja jalkaterapeutti. Teet päivittäin tiivistä yhteistyötä resurssikoordinaattorin kanssa sairaalan henkilöstöresurssin turvaamiseksi. Vastaat varahenkilöstön henkilöstöhallinnollista asioista sekä henkilöstösi osaamisen kehittämisestä.

Etsimme joukkoomme tiimipelaajaa, jolla on kykyä ottaa käyttöön ja hakea uusia teknologisia sovelluksia henkilöstöresurssin optimaalisen organisoinnin sujuvoittamiseksi. Työskentelyotteesi on palveluhenkinen ja pystyt työskentelemään ajoittain nopeastikin muuttuvassa toimintaympäristössä. Työskentelysi tukena on sairaalan palvelupäällikkö.

Perehdytämme sinut työhön ja työssä käytettäviin järjestelmiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa sinun on mahdollista kehittää uutta, parhaiten sairaalan tarpeita vastaavaa henkilöstöresurssien hallintaa.

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa esimieskokemusta, riittävää sairaalatoiminnan tuntemusta, kykyä hahmottaa laajempia asiakokonaisuuksia, taloudellista ymmärrystä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tavoitteellinen, systemaattinen ja määrätietoinen työotteesi varmistaa tehtävässä onnistumisen.

Työ alkaa 27.7.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään 8.-9.6.2020 ja henkilöarvioinnit viikolla 25.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Resurssikeskus
Työaika: Yleistyöaika 38,45 h/vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai yliopistossa suoritettu soveltuva alempi korkeakoulututkinto, joihin sisältyy tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutus tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto lisättynä vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutuksella sekä kaikkien tutkintojen lisäksi terveydenhuollon työkokemusta.

Tehtävässä edellytetään:
Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme:
Ruotsin kielen osaamista.