(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja, palliatiivinen ja saattohoito-osasto sekä terapiayksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala

Katriinankuja 4, PL 2603, 01030 Vantaan kaupunki

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.04.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Etsimme Vantaan sairaalaan kehittämisintoista osastonhoitajaa. Viran alustava sijoituspaikka on Seutulassa sijaitsevan Katriinan sairaalan palliatiivinen ja saattohoito-osasto 5.  Johdat ja kehität osaston hoitotyötä moniammatillisessa työyhteisössä. Odotamme, että sinulla on tietämystä valmentavasta johtajuudesta ja itseohjautuva työskentelyote. 

Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omassa työssään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä.

Osastonhoitaja osallistuu osaston päivittäisen työn organisointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollista yhdistää kehittämistyö ja päästä samalla näköalapaikalle Vantaan sairaalan organisaatiossa. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja tuetaan kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja yhteistyössä muiden kanssa. Käytössämme on uusi Apotti-potilastietojärjestelmä. Apotti on myös toimintaa ohjaava järjestelmä ja sen myötä tulemme kehittämään hoitotyön laatua hyödyntäen Apotin laatumittareita. 

Toimit osastonhoitajana Katriinan sairaalan osastolla 5.  Osasto on erikoistunut palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon vakavissa sairauksissa, kuten esim. syöpäsairauksissa. Osastolla on 16 potilaspaikkaa. Osastolla työskentelee moniammatillinen työryhmä. Osasto toimii kiinteässä yhteistyössä Vantaan sairaalan kotisairaalan kanssa. Pääset mukaan kehittämään palliatiivisen ja saattohoitopotilaan sujuvaa hoitoprosessia.

Fysioterapia ja toimintaterapia kytkeytyvät kiinteänä osana koko Vantaan sairaalan toimintaan. Työtehtäviisi kuuluu  johtaa ja kehittää  myös Katriinan sairaalan 17 työntekijän (fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, kuntohoitaja ja viriketoiminnan koordinaattori) terapiayksikön toimintaa.

Vantaan kaupungilla on tarjolla työsuhdeasuntoja, joita voit tiedustella Vantaan kaupungin asunto- ja tilavuokrauksesta. Vähintään 2 kk työsuhteessa olevalle henkilölle on mahdollisuus saada työsuhdematkalippu.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Laki 817/2015 8 § tai 559/1994 5 § mukainen laillistus sekä riittävä johtamistaito

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen taitoa (puhe ja kirjoitus)

Luemme eduksi: johtamiskoulutuksen, valmentavan johtajuuden sekä itseohjautuvan työkulttuurin ymmärryksen, kokemuksen vastaavasta työstä, näytön kehittämismyönteisyydestä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3190,44 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Ylihoitaja

Mietola-Koivisto Tarja

+35840 1440325

tarja.mietola-koivisto@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin 8.00 - 16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.