Osastonhoitaja, Neuvolat
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme osastonhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 15.9.2021 alkaen. Toimi sijoittuu pohjoisen alueelle, johon kuuluu Maunulan, Oulunkylän, Paloheinän ja Pihlajamäen neuvolat. Hakuaika päättyy 5.8.2021 klo 15.00.

Helsingin kaupungin äitiys- ja lastenneuvolatoiminta kuuluu Neuvola ja lapsiperheiden kotipalvelu -yksikköön. Yksikössä on yhteensä 370 työntekijää, joista neuvolaterveydenhoitajia on noin 225.

Helsingissä toimii kolme perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren ja Kallion perhekeskukset. Lokakuussa avautuu Kampin perhekeskus. Lännen ja pohjoisen äitiys- ja lastenneuvolat toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Neuvolan puhelinpalvelu palvelee keskitetysti kaikkia neuvoloita. Helsingissä otettiin käyttöön Apott-asiakas- ja potilastietojärjestelmä huhtikuussa 2021.

Lisätietoa löydät verkkosivuiltamme osoitteesta https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/lapsiperheille/neuvola/.

Osastonhoitajana toimit lähiesihenkilönä, joka vastaa päivittäisen toiminnan sujuvuudesta ja osallistuu työn kehittämiseen valmentavalla työotteella sekä yhteistyöverkostojen toimintaan.

Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä myönteistä suhtautumista neuvolatyön ja perhekeskustoiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi ammattiasi tukevaa täydennyskoulutusta ja kaupungin hyvät työsuhde-edut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Haastattelut pidetään 10.8.2021.

Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella. Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillisuus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- aikaisempaa kokemusta lähiesihenkilötyöstä
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- valmentavaa työotetta

Luemme eduksi:
- kokemuksen Apotti-potilastietojärjestelmästä
- äitiys- ja lastenneuvolatyön tuntemuksen
- hyvät IT-taidot

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. ylihoitaja Katja Mattila, puh. 09 310 66722, katja.mattila@hel.fi (12.-16.7.2021) ylihoitaja Heidi Långström-Karhapää, puh. 09 310 34428, heidi.langstrom-karhapaa@hel.fi (19.7.-5.8.2021)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot