(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja kouluterveydenhuoltoon
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen (Jyte) alueella kouluterveydenhuoltoon kuuluu 59 koulua ja noin 15 000 oppilasta. Yksikössä on kaksi kouluterveydenhuollon lääkärin virkaa, 32 terveydenhoitajaa ja osastonhoitajaa. Tule työkaveriksemme iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

Nyt haemme kouluterveydenhuoltoon

OSASTONHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Osastonhoitaja vastaa kouluterveydenhuollon operatiivisen toiminnan johtamisesta ja on terveydenhoitajien esimies. Keskeistä on asiakasprosessien ylläpito ja kehittäminen sekä kouluterveydenhuollon substanssiasiantuntijuus. Henkilöstöresurssien hallinnan lisäksi osastonhoitaja osallistuu talouden suunnitteluun ja seurantaan sekä tekee hankintoja. Tehtävä edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, sillä yhteistyökenttä on laaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä soveltuva johtamiskoulutus. Hakijalla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Eduksi katsotaan soveltuva terveydenhuollon esimies- ja johtamiskokemus sekä aiempi kokemus kouluterveydenhuollosta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virka alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti.

Haastattelut pyritään järjestämään 2.9. ja 4.9. Haastateltaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Haku tehtävään päättyy 26.8.2019 klo 12.00. Lue lisää ja täytä hakemus:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/osastonhoitaja-kouluterveydenhuoltoon-jyv-52-924-19/

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.