Osastonhoitaja, Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Olisitko juuri Sinä etsimämme lisävahvistus Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon?

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen toimintaympäristön, jossa asiakaslähtöisyys, tavoitteellisuus ja toiminnan kehittäminen sekä kustannustehokkuus ovat keskiössä.

Osastonhoitajan tehtävään sisältyy opiskeluterveydenhuollon toiminnan johtamisen kokonaisuus sekä espoolaisen koulu- ja opiskeluterveydenhuollon strategian mukainen kehittäminen yhdessä henkilöstön ja johdon kanssa.
Osastonhoitaja työskentelee koulu- ja opiskeluterveydenhuollon päällikön alaisuudessa ja on terveydenhoidon laajennetun johtoryhmän jäsen.

Osastonhoitaja on vastuussa oman vastuualueensa taloudesta sekä henkilöstön johtamisesta. Osastonhoitajalla on alaisina opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajat (vakansseja 22). Lisäksi hän toimii opiskeluterveydenhuollon edustajana monialaisissa verkostoissa ja työryhmissä.
Olemme avanneet Espooseen syksyllä 2020 uuden keskitetyn opiskeluterveydenhuollon toimipisteen, jonka kehittämiseen Sinulla on mahdollisuus päästä nyt heti mukaan.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki

Työaika: 38 h 15 min

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai yliopistossa suoritettu soveltuva alempi korkeakoulututkinto, joihin sisältyy tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutus tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto lisättynä vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutuksella sekä kaikkien tutkintojen lisäksi terveydenhuollon työkokemusta.

Edellytämme sinulta johtamiskokemusta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus ja organisointitaitoja, kiinnostusta ja osaamista digitaalisten työmenetelmien ja some näkyvyyden kehittämiseen. Pidämme tärkeänä opiskeluterveydenhuollon palveluiden rohkeaa ja innovatiivista uudistamista. Lisäksi toivomme sinulta opiskeluterveydenhuollon osaamista sekä valmiuksia muutoksen johtamiseenehtävässä edellytetään:

Arvostamme osaamista tiimien johtamiseen, ratkaisukeskeistä ja valmentavaa työotetta sekä kielitaitoa.

Jos omaat hyvän paineensietokyvyn, johdat hyvin omaa työskentelyäsi sekä osaat luoda innostavaa ja positiivista ilmapiiriä, olet etsimämme esimies.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot