Osastonhoitaja Kotkaan
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Röntgenhoitaja, kaipaatko uusia haasteita työhösi? Mikäli sinulta löytyy osastonhoitajan kelpoisuusehdot täyttävä koulutus ja esimieskokemusta, niin kurkkaa alla oleva ilmoituksemme. Tämä tehtävä on sinua varten mikäli kaipaat työhösi vaihtelua, haasteita ja vastuuta sekä mukavat työtoverit!

Työnkuva:

Etsimme osastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan, HUS Diagnostiikkakeskuksen radiologian vastuualueelle Kymenlaakson keskussairaalan röntgeniin Kotkaan. HUS Diagnostiikkakeskus vastaa valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistosairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. HUS tarjoaa monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkuvan radiologian vastuualueella.

Mikäli pystyt toimimaan muuttuvissa tilanteissa, joustavasti ja nopeasti, sekä haluat kehittää ammattitaitoasi ja toimia työyksikkösi parhaaksi, on HUSin huipputiimi sinua varten. Osastonhoitajan tehtävässä vastaat henkilöstösi päivittäisen työn johtamisesta, toiminnan edellyttämästä resursoinnista, osaamisesta ja työn kehittämisestä. Suunnittelet ja kehität yksikkösi toimintaa yhteistyössä röntgenosaston ylihoitajan, ylilääkärin, osaston henkilöstön ja sidosryhmien kanssa, sekä vastaat omalta osaltasi työ- ja potilasturvallisuuteen liittyvien asioiden hoitamisesta.

Kymenlaakson sairaalan röntgenosastolla tehdään natiivi-, mammografia-, ultraääni-, tietokonetomografia-, magneetti- ja verisuonitutkimuksia sekä radiologisia toimenpiteitä.

Edellytämme:

Työssä suoriutuminen menestyksekkäästi edellyttää röntgenhoitajan perustutkintoa sekä aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja näyttöä johtamisosaamisesta. Sinulla tulee olla ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva työkokemus, tai soveltuvat johtamisen ja hallinnon opinnot ja soveltuva työkokemus, tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus. Sinun tulee olla laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.  

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, rokotesuojaa koronavirusta vastaan sekä terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä. 

Arvostamme:

Reipas työote ja positiivinen asenne ovat piirteitä, joita ihailemme. Joustavuus ja halu kehittää toimintaa muuttuvassa toimintaympäristössä sekä kyky muutosten läpi viemiseen yhteistyössä henkilöstön kanssa, ovat arvostettavia ja tarpeellisia ominaisuuksia tästä työstä kiinnostuneelle. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta röntgenosaston toiminnan tuntemusta, hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aloitteellisuutta. Hyvä paineensietokyky ja kyky hallita nopeasti muuttuvia tilanteita ovat tehtävässä suureksi eduksi.

Tarjoamme:  

Tarjoamme monipuolisen työympäristön innostavassa työyhteisössä. HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa ja isona työnantajana mahdollisuudet urakehitykselle organisaation sisällä ovat loistavat! 

Paikkakunnan merellisissä maisemissa on hyvät ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja kulttuuritapahtumia löytyy moneen makuun. On sujuvat liikenneyhteydet moneen suuntaan niin julkisilla kuin omalla autolla. Työpaikan pihasta löytyy ilmainen pysäköintipaikka. 

Lisätietoja: 

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot