(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja / Kissanmaan perhetukikeskus
Lastensuojelu / Kissanmaan päivystysosasto alle 12 v

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Lastensuojelun sijaishuollossa, Kissanmaan perhetukikeskuksen lasten osastolla tarjotaan laadukasta ja asiakaslähtöistä, päivystyksellistä hoitoa alle 12 -vuotiaille lapsille. Hoidon keskiössä ovat asiakkaan ja hänen perheen osallisuuden ja toimivuuden vahvistaminen sekä tukeminen. Osastojakson aikana arvioidaan lapsen ja perheen tilannetta kokonaisvaltaisesti moniammatillisessa yhteistyössä. Osastojakson aikana keskitytään kriisi-, arviointi-, kasvatus- ja hoitotyöhön sekä jatkosuunnitelman tekemiseen.

Haemme osastonhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Kissanmaan perhetukikeskuksen alle 12-vuotiaiden päivystysosastolle.

Tehtävänä on työryhmän henkilöstön monipuolinen lähiesimiestyö, työn organisointi ja johtaminen, osallistuminen työ- ja palveluprosessien suunnitteluun ja palvelutoiminnan kehittämiseen. Henkilöstöjohtamiseen kuuluu mm. työvuorosuunnitelmien laadinta, kehityskeskustelut, perehdytys- ja koulutussuunnitelmat sekä osaamisen johtaminen ja työryhmän työhyvinvoinnin tukeminen. Osastonhoitajan työhön kuuluu myös monialaista verkostoyhteistyötä sekä välitöntä ja välillistä asiakastyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja, jolla on soveltuva terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai alan erikoistumistutkinto tai opistotasoinen sairaanhoitajan tutkinto/ ammattikorkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään käytännön kokemusta lähiesimiehen ja sairaanhoitajan ja/tai terveydenhoitajan työstä ja kokemusta lastensuojelu-, päihde- ja mielenterveystyöstä.

Eduksi luetaan kokemus perhe-, ohjaus-, hoito-, kriisi-, trauma- ja verkostoyhteistyöstä sekä MAPA -osaaminen. Lisäksi arvostamme vahvaa tietämystä kiintymyssuhteista, traumoista ja neuropsykiatrisista häiriöistä, tuntemusta toimialaa koskevaa lainsäädäntöä ja työehtosopimusta kohtaan sekä sujuvia ICT-taitoja.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. perhetukikeskuksen johtaja Miia Nippala puh. 040 800 7665 ja vastaava ohjaaja Jaana Alvari puh. 040 800 4482, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Hakuaika päättyy 27.1.2021 klo 15.00. Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten ja postitse tulleiden hakemusten tulee olla perilla klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa vs.perhetukikeskuksen johtaja Miia Nippala 0408007665 miia.nippala@tampere.fi tai vastaava ohjaaja Jaana Alvari 0408004482 jaana.alvari@tampere.fi