Osastonhoitaja, akuutti- ja arviointiyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Osastonhoitaja, akuutti- ja arviointiyksikkö.

Peijaksen sairaala, Sairaalakatu 1, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 10.10.2020 tai sopimuksen mukaan - Etsimme Vantaan sairaalalle kehittämisintoista osastonhoitajaa, viran alustava sijoituspaikka on Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuutti- ja arviointiyksikkö.  Odotamme, että sinulla on kokemusta esimiestyöstä, tietämystä valmentavasta johtajuudesta ja itseohjautuvasta työskentelyotteesta, lisäksi kykyä organisoida ja kehittää yksikön toimintaa muuttuvissa tilanteissa sekä hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä työskennellä monialaisessa tiimissä yhteisiä pelisääntöjä noudattaen.

Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omassa työssään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä.

Osastonhoitaja osallistuu osaston päivittäisen työn organisointiin, suunnitteluun ja kehittämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan laaja-alaista osaamista sekä kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollista yhdistää kehittämistyö ja päästä samalla näköalapaikalle Vantaan sairaalan organisaatiossa. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja tuetaan kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja yhteistyössä muiden kanssa. Käytössämme on uusi Apotti-potilastietojärjestelmä. Apotti on myös toimintaa ohjaava järjestelmä ja sen myötä tulemme kehittämään hoitotyön laatua hyödyntäen Apotin laatumittareita.

Toimit osastonhoitajana osastolla Akos2, jossa on 28 potilaspaikkaa. Osasto sijaitsee Peijaksen sairaalassa ja tämä mahdollistaa 24/7 potilaiden sisäänotot, sairaalatasoiset tutkimukset ja lääkärin konsultaatiot. Osastolla hoidetaan pääsääntöisesti yli 55-vuotiaita vantaalaisia akuutisti sairastuneita potilaita. Suurimmat potilasryhmät ovat erilaiset infektiot, kaatumiset, yleistilan heikentymiset. Hoitoajat ovat lyhyitä, joten työskentely on nopeatempoista, arvioivaa, kuntouttavaa ja tapahtuu moniammatillisessa yhteistyössä. Osastonhoitaja johtaa ja kehittää osaston hoitotyötä moniammatillisessa työyhteisössä.

Osastollamme työskentelee moniammatillisessa työryhmässä sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja ja toimintaterapeutti, osastonlääkärit, ylilääkäri, osastonsihteeri sekä osastonhoitaja ja apulaisosastonhoitaja. Lisäksi työryhmäämme kuuluvat osastonfarmaseutti, palveluohjaaja ja sosiaalityöntekijä

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!

Vantaan kaupungilla on tarjolla työsuhdeasuntoja, joita voit tiedustella Vantaan kaupungin asunto- ja tilavuokrauksesta. Vähintään 2 kk työsuhteessa olevalle henkilölle on mahdollisuus saada työsuhdematkalippu.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Kelpoisuusvaatimus: Laki 817/2015 8 § tai 559/1994 5 § mukainen laillistus sekä riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

Luemme eduksi: Luemme eduksi:

 •johtamiskoulutuksen 

•valmentavan johtajuuden

 •itseohjautuvan työkulttuurin ymmärryksen

 •kokemuksen vastaavasta työstä

•näytön kehittämismyönteisyydestä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3190,44 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Ylihoitaja Korkiamäki Maritta

040 7639166

maritta.korkiamaki@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkisin klo. 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385652
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa