Osastonhoitaja (3 jobb)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Beskrivning av jobbet

Osastonhoitajan tehtävät äitiys- ja lastenneuvolassa.

Haemme osastonhoitajia vakinaisiin työsuhteisiin 1.9.2020 alkaen. Tällä hetkellä toimet sijaitsevat etelän, lännen ja pohjoisen alueilla. Ilmoita hakulomakkeessa ensisijainen alue johon haet.

Helsingin äitiys- ja lastenneuvolatoiminta kuuluu neuvola- ja perhetyön yksikköön ja yksikössä työntekijöitä on yhteensä 360, joista neuvolaterveydenhoitajia on 221.
Helsingissä on kolme perhekeskusta: Itäkadun, Vuosaaren ja Kallion perhekeskukset. Lisäksi on 17 äitiys- ja lastenneuvolaa, jotka toimivat verkostomaisessa perhekeskusmallissa. Neuvolan puhelinpalvelu on keskitettynä toimintana. Helsinki on siirtymässä Apotti asiakas- ja potilastietojärjestelmään keväällä 2021.

Osastonhoitajan tehtävät äitiys- ja lastenneuvolatoiminnassa: Osastonhoitaja vastaa lähiesihenkilön tehtävistä, päivittäisen toiminnan sujuvuudesta alueellaan ja osallistuu työn kehittämiseen sekä yhteistyöverkostojen toimintaan. Toivomme sinulta joustavuutta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä myönteistä suhtautumista neuvolatyön ja perhekeskustoiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi ammattia tukevaa täydennyskoulutusta ja kaupungin hyvät työsuhde-edut.

Haastattelut ovat 16.6.2020.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen, RecRightin tai TEAMSin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Kokemusta äitiys- ja lastenneuvolatyöstä sekä lähiesihenkilötyöstä.

Luemme eduksi:
Kokemus Pegasos ja/tai Apotti potilastietojärjestelmästä.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Etelän alueen osastonhoitajan tehtävät: Ylihoitaja vs. Miriam Tepora, miriam.tepora@hel.fi, p. 050 402 2685 Lännen alueen osastonhoitajan tehtävät: Ylihoitaja Leeni Löthman-Kilpeläinen, leeni.lothman-kilpelainen@hel.fi, 040 668 4451 Pohjoisen alueen osastonhoitajan tehtävät: Ylihoitaja Sanna Nieminen, sanna.h.nieminen@hel.fi, p. 050 380 9961

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362665
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki