(Poistunut julkaisusta)

Osastonhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Kontulan monipuoliseen palvelukeskukseen kahta osastonhoitajaa sijaisuuksiin osastolle 4 ja arviointi - ja kuntoutusosastolle 2. Osastonhoitajamme lähtevät hetkeksi työvapaalle hakemaan kokemuksia ulkomailta sekä toiselta paikkakunnalta. Henkilöstö ja kollegat ovat luvanneet tukea ja perehdyttää uusia esimiehiä.

Sijaisuus 20.5.2019-30.6.2020
Osastolla 4 on kolme 14 -paikkaista ryhmäkotia: Revontuli, Tunturi ja Vaskooli. Revontulessa ja Tunturissa asutaan ja Vaskoolissa käydään lyhytaikaisessa hoidossa. Asukkaat ovat pääsääntöisesti muistisairaita. Vaskoolissa asustelee myös kissamme Miska ja Miiru.

Sijaisuus alkaa 20.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus perehtyä hetken työhösi yhdessä työvapaalle lähtijän kanssa.

Sijaisuus 1.7.2019-2.8.2020
Arviointi- ja kuntoutusosastolla 2 on kaksi 21 -paikkaista yksikköä: Kantola ja Pohjantähti. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti yli 65-vuotiaita muistisairaita ja/tai somaattisesti sairaita. Tavoitteena on asiakkaiden kuntoutuminen turvallisesti kotiin. Asiakkaiden toimintakyky arvioidaan ja hänelle osoitetaan tarvittaessa tarpeiden mukainen hoitopaikka.

Sijaisuus alkaa 1.7.2019 tai voit aloittaa myös sopimuksen mukaan. Sinulla on mahdollisuus perehtyä hetken työhösi yhdessä työvapaalle lähtijän kanssa.Ihmisten hyvä hoito ja tiivis yhteistyö omaisten kanssa ovat meille tärkeää. Yhdessä sovitut arvot ja työn periaatteet antavat avaimet työlle, jota tehdään vahvasti yhteisöllisyyteen ja vastuuhoitajamalliin perustuen. Osastoilla asiakkaita hoitaa muistisairauksien hoitoon ja somaattisiin sairauksiin perehtynyt moniammatillinen tiimi. Osaamisen kehittäminen on keskeistä jatkuvasti muuttuvassa työssä.

Osastonhoitajalta toivomme kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Arvostamme valmentavan esimiestyön otetta sekä kykyä ja taitoa ohjata tiimejä itseohjautuvuuden suuntaan.

Haastattelut pidetään 7.4 ja 11.4.2019

Voit tutustua toimintaamme Facebookissa ja henkilökuntaamme (Kontulan mpk). Linkki lisätietoihin -kohdasta.

Tarjoamme sinulle hyvät ja kuntoutuksen kannalta toimivat tilat, viihtyisän työympäristön, ammattitaitoisen työyhteisön sekä ison organisaation henkilöstöedut kuten koulutukset, työsuhdematkalippuedun ja alennuksia liikunnan, kulttuurin ym. harrastusten parissa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op. Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3052,15 e/kk