(Poistunut julkaisusta)

Osastojärjestelijä
ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy Motors & Generators yksikölle osastojärjestelijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen teollisuuden tuotannon tukitehtäviin. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta 2-vuorovalmius katsotaan eduksi.

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators yksikkö hakee kauttamme pitkäkestoiseen työsuhteeseen osastojärjestelijää isojen teollisuuskoneiden komponenttivalmistuksen järjestely ja tukitehtäviin. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen varasto- tai osastojärjestelijän tehtävistä mutta se ei ole pakollinen, koska tehtäviin koulutetaan. Työtehtävät keskittyvät teollisuuteen tarkoitettujen isojen koneiden komponenttivalmistuksen tukitehtäviin kuten välivarastojen hallinta ja niistä huolehtiminen, sekä tarvittaessa tuotteiden tilaaminen. Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti.

Toivomme hakijoilta:

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • vuorotyövalmiuksia 2-vuorotyöhön
  • oikean ja motivoituneen asenteen tarkkuutta vaativaan työntekoon.

Tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • kehittyä alan ammattilaiseksi
  • työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti, koska se täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.