(Poistunut julkaisusta)

Osastoinsinööri, Lipeälinja
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Haemme nyt Metsä Fibreen

OSASTOINSINÖÖRIÄ LIPEÄLINJALLE

Äänekosken biotuotetehtaalle.

Mitä pääset tekemään?

Osastoinsinöörinä vastaat biotuotetehtaan lipeälinjan teknisen kunnon, tuotannollisen suorituskyvyn ja prosessiturvallisuuden kehittämisestä. Roolissasi luot edellytykset osaston suunnitellulle tuotannolle, kustannus-, ympäristö- ja energiatehokkuudelle sekä turvallisuudelle. Laadit tarvittavia osaston toimintaohjeita ja suunnittelet osaston seisokit ja niiden toteutuksen yhteistyössä kunnossapitokumppanin kanssa sekä suunnittelet osaston investoinnit, suurkorjaukset ja niiden toteutuksen. Toimit aktiivisessa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Millä vakuutat meidät?  

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja pystyt omaksumaan myös omaa vastuualuettasi laajempia kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa vastaavissa tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista sekä kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Haluatko kuulla lisää? Soita !

Uusi esimiehesi tekninen päällikkö Janne Rantanen (p. 050 387 5690) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 10.11.2019 asti. Onnea hakuun!