Osastoinsinöörejä
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Haemme Metsä Fibre Rauman sahalle

OSASTOINSINÖÖREJÄ vakituiseen työsuhteeseen

Millainen työ sinua odottaa?

Osastoinsinöörinä suunnittelet ja ohjaat sahan päivittäistä tuotantoa tuotantosuunnitelman ja tavoitteiden mukaan. Toimit osastosi operaattoreiden esimiehenä ja vastaat henkilöstön osaamisen kehittämisestä. Lisäksi osallistut työnsuunnitteluun, resursointiin, valvontaan ja käyttäjäkunnossapitoon sekä sahan toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Olet valmis sitoutumaan omalta osaltasi sahan toimintaan ja toimit aktiivisessa yhteistyössä muun henkilöstön sekä kumppaneiden kanssa. Tavoitteena on sahatavaran tuottaminen laadukkaasti ja kustannustehokkaasti ympäristö- ja turvallisuusasiat huomioiden. Raportoit sahan käyttöpäällikölle.

Millaista osaamista etsimme?

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja pystyt omaksumaan myös omaa vastuualuettasi laajempia kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aikaisemmin esimiestehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista. Turvallisuus ja jatkuva parantaminen ovat sinulle sydämen asia. Esimiehenä olet innostava ja johdat organisaatiota omalla positiivisella sekä kannustavalla esimerkilläsi ja viet yhdessä sovitut asiat oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin.

Miksi Metsä?

Luomme kestävää kasvua uusiutuvasta puuraaka-aineesta. Metsä Fibren kasvu perustuu  edelläkävijyyteen, vastuullisuuteen ja erinomaiseen suorituskykyyn kaikessa toiminnassa. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Sahanjohtaja Maija Perävainio (p. 040 510 3304) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme. Maija tavoitat parhaiten pe 17.9. klo 9.30-11.30, ke 22.9. klo 15-17 ja  ma 4.10. klo 15-17.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Palaa sitten hakusivulle. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 6.10.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot