(Poistunut julkaisusta)

Osastoassistentti
Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2019

ETSIMME JÄRJESTÖALAN TUNTEVAA, ORGANISOINTIIN JA HALLINTOTEHTÄVIIN PEREHTYNYTTÄ

OSASTOASSISTENTTIA

keskustoimistoomme Helsinkiin. Työskentelet järjestöosastolla 16 aluetyöntekijän ja kuuden keskustoimistossa työskentelevän työtoverin kanssa. Työ on laaja-alaista sisältäen muun muassa ostolaskujen ja matkalaskujen tarkastusta ja tiliöintiä, kokous- ja majoitusjärjestelyjä. Olet mukana myös osaston toiminnan suunnittelussa.

Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista taitoa, järjestötyön tuntemusta, kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin ja edunvalvontakysymyksiin, hyvää tietoteknisten toimisto-ohjelmien tuntemusta, paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Hyvä ruotsin- ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Jyty tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisia haasteita sisältävän työtehtävän hyvässä työyhteisössä ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Tiedusteluihin vastaa tehtävän sisällön osalta hallintosihteeri Eija Turunen tiistaina 29.10. klo 12–15, puh. 041–528 1654 ja muilta osin järjestöjohtaja Ari Sauros tiistaina 29.10. ja keskiviikkona 30.10. klo klo. 12–14, puh 0400–34 34 24.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen ma 11.11. klo 15 mennessä sähköpostitse eija.turunen@jytyliitto.fi. Hakemuksia ei palauteta.