(Poistunut julkaisusta)

OSASTOASSISTENTTI, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

 

Oletko positiivinen ja tarkka, monipuolisista tehtävistä innostuva osastoassistentti? Sinulla pysyy useampi pallo ilmassa hektisimmissäkin tilanteissa?

Haemme osaavan joukkomme vahvistukseksi trukkihuollon OSASTOASSISTENTTIA

Tehtävä sisältää pääasiassa tilaus-toimitusketjun hallintaa ja seuraamista, ostolaskujen tiliöintiä, sekä erilaisten raporttien laadintaa. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu vaihtelevia avustavia tehtäviä mm. työvaatteiden koordinointi ja lähetykset, työaikakirjausta sekä palkkojen valmistelua.

Roolissa korostuvat erinomaiset vuorovaikutustaidot, sillä pääset tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Olet tiiviissä yhteistyössä Etelä-Suomen aluehuoltopäällikön, työnjohtajien sekä mekaanikkojen kanssa.

Onnistut tehtävässä, kun omaat järjestelmällisen ja ratkaisukeskeisen otteen työhön, ja toimit mielellään erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kanssa. Monipuolisessa tehtäväkentässä toimiminen edellyttää sinulta tarkkuutta, aktiivista otetta sekä priorisointikykyä. Asiakaspalveluasenteesi on erinomainen ja sinulla on osaamista huoltotöiden parissa työskentelystä.

Toivomme sinulta

- tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta / tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla on jo tehtävää ajatellen olennaista työkokemusta.
- asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja toimintaa
- kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- hyviä IT-valmiuksia, et vierasta Excelin käyttöä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi.

Katsomme eduksi aikaisempaa kokemusta laskutuksesta tai reskontrasta sekä erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemuksesta, erityisesti SAP -järjestelmästä.

Tarjoamme sinulle vakituisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, motivoituneet ja mukavat työkaverit. Haluamme sinusta luotettavan tiimipelaajan tiimiimme, panostamme perehdytykseesi sekä ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään ke 26.6. rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.