(Poistunut julkaisusta)

OSASTO- JA HR- ASSISTENTTIA
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

SSAB Europe Oy hakee Hämeenlinnan putkitehtaalle

OSASTO- JA HR- ASSISTENTTIA

Hämeenlinnan putkitehdas on kasvava ja kehittyvä yksikkö, jossa turvallisuus, laatu ja asiakastyytyväisyys ovat keskiössä. Meillä pääset mukaan tiiviiseen ja kannustavaan työyhteisöön. Osasto- ja HR- assistenttina vastaat osaltasi muun muassa tehtaan raportoinnista ja toimit yhteistyössä palkanlaskennan kanssa

Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot ja IT- valmiudet sekä soveltuva koulutus. Et hätkähdä sitä, että pöydälläsi on yhtä aikaa useita työtehtäviä, vaan osaat toimia itseohjautuvasti ja tarvittaessa priorisoida tekemistäsi.

Vastuullasi on esimerkiksi tehtaan työntekijöiden palkanlaskentaan ja – maksuun liittyviä tehtäviä, raportointia, laskuntarkastusta sekä erilaisten juoksevien asioiden hoitamista. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä positiivista asennetta ja halua oppia uutta.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä mukavien ja osaavien ihmisten ympäröimänä. Pääset yhdessä muun työyhteisön kanssa kehittämään toimintaamme ja haluamme myös sinun kehittyvän omien kiinnostusten kohteidesi ja mielenkiintosi mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Jussi Minkkinen, puh. 050 314 3322 .

Hae tehtävään osoitteessa https://www.ssab.fi/ssab-konserni/tyopaikat/avoimet-tyopaikat viimeistään 8.12.2019.

Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten toimi viipymättä.