(Poistunut julkaisusta)

Osapäiväinen siivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Tykkäätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativasta työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt OSAPÄIVÄISTÄ SIIVOOJAA Napapiirin alueelle.

Työnkuvasi tulee olemaan ylläpitosiivousta asiakaskohteessamme, joka sijaitsee Napapiirillä. Työaikasi tulee olemaan arkisin klo. 11-18 välillä 4 tunnin vuoroissa. Työssäsi vastaat asiakaskohteen siisteydestä ja työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteemme viihtyvyyden kannalta. Työ on määräaikainen 29.5.2020 saakka, jota on mahdollista jatkaa taas syksyllä 2020.

Toivomme sinulta kokemusta siivoustyöstä, mutta sitäkin tärkeämpää meille on reippaus, oma-aloitteisuus ja vastuuntuntoisuus. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja saat toimistoltamme arkisin klo. 8-16 jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi