(Poistunut julkaisusta)

Osallistuva työnjohtaja
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Osallistuva työnjohtaja

Etsimme asiakkaallemme Leipomo Rosten Oy:lle Turkuun työhön osallistuvaa työnjohtajaa.

Leipomo Rosten Oy on turkulainen perheyritys, joka vaalii pitkiä perinteitä tuoreen hyvänmakuisen leivän valmistuksessa. Rostenilla on leivottu leipää ja leivonnaisia jo yli kahdeksankymmenen vuoden ajan. Leipomokonsernin liikevaihto on noin 23 miljoonaa, ja se työllistää noin 200 alan ammattilaista. Tuotteiden laadun ja maukkauden takaavat korkealaatuiset raaka-aineet ja osaavat työntekijät.

Haluaisitko olla osa tätä menestyvää yritystä? Löydätkö intohimosi parhaimman raskin teosta, olet armoton jauhopeukalo ja nautit aikaisista aamuista? Tämä voi olla juuri se sinun tulevaisuuden työpaikkasi!

---------- 

Mitä odotamme:

Olet etsimämme henkilö, mikä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai monipuolista kokemusta leipomo- tai elintarvikealalta sekä työnjohdollisista tehtävistä. Oma-aloitteista sekä vastuullista työotetta tarvitaan työssä hyvään menestymiseen.

Tämän lisäksi odotamme sinulla olevan hyvät organisointitaidot ja paineensietokyky, sillä työssäsi tulet varmasti kohtaamaan myös haastavia tilanteita. Lisäksi omaat hyvät sosiaaliset taidot ja olet myös jämäkkä mutta reilu työnjohtaja.

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Kyseessä on suorarekrytointi, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakkaamme kirjoille.

He tarjoavat sinulle vakituisen kokoaikaisen työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Toivomme sinulta kuitenkin myös vuorotyövalmiutta. Pääset työssäsi myös kehittämään ammattitaitoasi sekä sinulle tullaan tarjoamaan hyvät mahdollisuudet edetä urallasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan tai oikean tekijän löydyttyä.

Haku päättyy: 23.10.2020

---------- 

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Minna Laine
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 307 5013
minna.laine@eezy.fi

www.eezy.fi

Vapaus tehdä.