(Poistunut julkaisusta)

Osallistuva työnjohtaja Purkupiha Oy:lle Etelä-Suomeen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Purkupiha Oy suorittaa monipuolisesti erilaisia purkutöitä kaikkialla Suomessa – turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti. Purkupiha on erikoistunut kokonaispurkuihin, jotka toteutetaan aina huomioiden kunkin työmaan erityispiirteet. Edistyksellinen materiaalinhallintamme varmistaa purkujätteen lähes 100%:n hyödyntämisen ja kaatopaikkajätettä syntyy purkukohteista keskimäärin vain alle 1%.


Haemme asiakkaallemme Purkupiha Oy:lle työhön osallistuvaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen organisoimaan ja hallitsemaan työmaakokonaisuuksia. Työsuhde on mahdollista aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:
- insinöörin tai rakennusmestarin koulutusta
- soveltuvaa työkokemusta
- englannin suullista ja kirjallista osaamista
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia

 

Etsimme hyvän asenteen omaavaa ja ammattitaitoista henkilöä. Olet organisointikykyinen, toimeen tarttuva ja projektien hallinta sujuu sinulta haasteellisissakin tilanteissa. Sinulta löytyy tilannetajua, analyyttisyyttä ja joustat tarpeen tullen. Toimit esimerkillisesti ja olet luotettava. Eduksi tehtävään katsotaan ymmärrys rakennusjätteistä ja erilaisista kaivinkoneista sekä hydrauliikasta. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella.Tehtävässä tulet hoitamaan erilaista työmaakohtaista suunnittelua, tarjouspyyntöjä ja niihin liittyvää tarjouslaskentaa, raportointia sekä neuvotteluita työmaihin liittyen. Pidät työmaan käynnissä osallistumalla esimerkillisesti, huolehdit turvallisuudesta ja kontaktoit aktiivisesti työmaihin liittyviä ulkoisia ja sisäisiä sidosryhmiä.Tarjoamme mahdollisuuden päästä näköalapaikalle kasvavaan rakennusalan yritykseen osaksi yhtenäistä ja joustavaa tiimiä. Käytössäsi on kattavat työkalut ja saat vaikuttaa tehtävässä konkreettisesti projektien onnistumiseen.


Hae tehtävää 30.6. mennessä osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat arkisin Sales Manager Martti Hannola, p. 040 663 4033, martti.hannola@adecco.fi