(Poistunut julkaisusta)

Osallistuva asennustyönjohtaja, tila-asennukset, Pohjois-Suomi
Ramirent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018

Vahvistamme työmaapalveluitamme ja haemme Pohjois-Suomen alueelle osallistuvaa asennustyönjohtajaa, asemapaikkana Oulu. Osallistuvana työnjohtajana vastaat tila-asennusten johtamisesta, työturvallisuudesta sekä töiden suunnittelusta. Työ koostuu pääasiassa tilaryhmien asennuksista ja asennusvalvonnasta, mutta muutkin Ramirentin tuotteet tulevat sinulle matkan varrella tutuiksi. Vastaat alueella toimivien alihankkijoiden perehdyttämisestä, koulutuksesta, tukemisesta ja toiminnan laadusta.  Vastaat työmaalla tehtävien työtuntien kirjauksista, alihankintalaskutuksen ja asiakaslaskutuksen oikeellisuudesta.

 

Työsi on liikkuvaa, joten matkustushalukkuutta ja joustavuutta tarvitaan. Ajoittain työskentelet myös Oulun kalustokeskuksessamme osallistuvan työnjohtajan tehtävissä. Hyvä paineensietokyky, luja ja reipas luonne sekä hyvä organisointikyky ovat ominaisuuksia joilla tässä työssä pärjää. Osaat johtaa työntekijöitä myös paineen keskellä. Vastaat aktiivisesta yhteydenpidosta tilaajan edustajiin työmaalla. Asiakaslähtöisyys on sinulle itsestään selvää.

Toivomme

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta rakennusalalta sekä työnjohto- ja esimieskokemusta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä monipuolisine työsuhde-etuineen. Mukava tiimi ja sitoutuneet kolleegat odottavat sinua.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Hae työpaikkaa nopeasti, mutta viimeistään 15.1.2019 hakuportaalin kautta. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoivomus. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Aula, puh: 040 519 3728.