(Poistunut julkaisusta)

Osakokoonpanija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme käsistänsä kätevää osakokoonpanijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Keravalle. Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut suuri ja vakavarainen teollisuuden alan yritys.

Työnkuvaus

Työ sisältää esikokoonpanoa, pistehitsausta sekä valmistettavien tuotteiden osien uretaanivalua. Viikottainen työaika on 40h.

Työn edellytykset

- Tuntemus metallitekniikasta

- Kokemus hitsauksesta

- Tarkkuutta ja hyvää asennetta työtä kohtaan

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Asiakasyrityksemme toimitilat ovat viihtyisät ja työilmapiiri kannustava. Yritys tarjoaa mahdollisuuden kuntosaliharjoittelulle toimitiloissaan. Valitulle henkilölle tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvän mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Avainsanat: kokoonpano, kerava, työpaikka, tuotantotyö