Osakokoonpanija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme käsistänsä kätevää osakokoonpanijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Keravalle. Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut suuri ja vakavarainen teollisuuden alan yritys.

Työnkuvaus

Työ sisältää esikokoonpanoa, pistehitsausta sekä valmistettavien tuotteiden osien uretaanivalua. Viikottainen työaika on 40h.

Työn edellytykset

- Tuntemus metallitekniikasta

- Kokemus hitsauksesta

- Tarkkuutta ja hyvää asennetta työtä kohtaan

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Asiakasyrityksemme toimitilat ovat viihtyisät ja työilmapiiri kannustava. Yritys tarjoaa mahdollisuuden kuntosaliharjoittelulle toimitiloissaan. Valitulle henkilölle tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvän mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Nooralle tai Timolle. Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Avainsanat: kokoonpano, kerava, työpaikka, tuotantotyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1260536
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Kerava