(Poistunut julkaisusta)

Osakokoonpanija ABB Juvanmalmille
ABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Onko sinulla kova asenne ja etsit itsellesi kokoonpanotyötä päivävuorosta?

Haemme arvostetulle, kansainväliselle, asiakasyrityksellemme ABB Oy:lle osakokoonpanijoita määräaikaisiin työsuhteisiin Espoon Juvanmalmille. Työtä tehdään kokoaikaisesti päivävuorossa, ja yrityksen sijainnin vuoksi oma auto katsotaan eduksi.

Mitä tulet tekemään töissä?

Työtehtävät koostuvat pääasiassa mekaanisista ja tarkkuutta vaativista kokoonpanotehtävistä. Lisäksi työhön kuuluu laakereiden konepesua sekä pakkausta. Trukilla ajotaito katsotaan eduksi, sillä koottavat osat haetaan sen avulla varastosta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään ja kehittämään osaamistasi ammattimaisessa ja osaavassa työympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen sekä hyvät työskentelyolosuhteet.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta ennen kaikkea kovaa ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan. Työ on luonteeltaan itsenäistä, joten toivomme sinulta hyvää oppimiskykyä. Aikaisempi työkokemus sekä kiinnostus teollisuuden tuotantotöitä kohtaan katsotaan hakijan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikimmiten. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, ja valinnat tehdään, kun sopivat henkilöt löytyvät. Kysymyksiin tarvittaessa vastaa Baronalta Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi.