(Poistunut julkaisusta)

Osakas rakenne- ja elementtisuunnitteluun / VaBe Oy, Valkeakoski / muu sijainti
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2018


VaBe Oy on vakavarainen ja voimakkaasti kasvanut perheyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen betonielementtejä, niiden asennusta sekä suunnittelua. Työllistämme n. 120 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 16M€. Päätuotteitamme ovat erilaiset julkisivuelementit, eristetyt ja eristämättömät sisäkuorielementit, väliseinäelementit sekä parvekelinjastot. Asiakkaitamme ovat muun muassa erikokoiset rakennusliikkeet ja päämarkkina-alueemme sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. www.vabe.fi

Perustamme nyt VaBe-perheeseen uutta liiketoimintaa ja etsimme 1–3 henkilöä

Osakas rakenne- ja elementtisuunnitteluun

rakentamaan ja kasvattamaan uutta liiketoimintaamme ja samalla tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa suunnittelukokonaisuuksien kautta.

Tulet vastaamaan osaltasi uusien suunnittelukokonaisuuksien ideoinnista, suunnittelutyöstä sekä uusien toimintamallien hinnoittelusta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotantomme ja myyntimme kanssa. Yhdessä pystymme luomaan kokonaisuuden, jossa asiakkaamme hyötyvät tehokkaammasta ja kattavammasta suunnittelutoiminnasta yhdessä nykyaikaisen tuotantomme kanssa, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kustannustehokkaasti suurempia kokonaisuuksia.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta rakenne- ja elementtisuunnittelusta, jonka olet hankkinut esimerkiksi suunnittelu- tai insinööritoimistoympäristöstä. Hankitun kokemuksesi pohjalta pystyt mm. määrittelemään tulevat suunnitteluohjelmamme sekä muut työkalut, jotka tukevat onnistumistamme. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja yhteistyökykyinen osaaja, joka pystyy kehittämään uutta niin teorian kuin käytännönkin tasolla. Toimipisteesi voi sijaita esimerkiksi pääkonttorillamme Valkeakoskella, osan työviikosta voit työskennellä myös kotikonttorilta.

VaBe Oy tulee tarjoamaan sinulle yhdessä perustettavan uuden liiketoiminnan käynnistämisessä tarvittavan tuen, myös taloudellisesti. Et tarvitse välttämättä omaa pääomaa sijoitettavaksi heti alkumetreillä, mutta odotamme sinulta pitkäaikaista sitoutumista sekä vahvaa tekemisen meininkiä. Menestyksesi rakentamisessa auttavat myös vankka asiakaspohjamme sekä ammattitaitoisen organisaatiomme kokemus.

Kiinnostuitko? VaBe Oy:n toimitusjohtaja Markus Lehtinen puh. 050 330 9112 antaa mielellään lisätietoja luottamuksellisesti niin tehtävään kuin osa-yrittäjyyteen liittyen. Voit halutessasi soittaa myös MPS-konsultti Jarkko Sipiläiselle puh. 040 700 8161.

Lähetä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.8.2018 mennessä hakupainikkeen kautta.