Osaavia tekijöitä projekteihin ja tuotannon tukeen
PKS Jakelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

JAKELUN MONIOSAAJIA PROJEKTEIHIN SEKÄ TUOTANNON TUKEEN

 

Hei sinä jakelualasta kiinnostunut henkilö!

Oletko se sinä, jota odotamme tiimiimme?

Etsimämme tekijä oppii nopeasti, omaa kokemusta jakelualalta ja on luonteeltaan huolellinen, positiivinen ja työtä pelkäämätön.

 

Tule mukaan nopeasti kasvavaan PKS Jakeluun!

PKS Jakelussa työskentelee jo lähes puolitoistasataa jakelun ammattilaista ja iloiseen porukkaan mahtuu mukaan vielä muutama moniosaaja tai sellaiseksi aikova. Kaikki kokemus on plussaa, mutta työhön koulutetaan yhdessä esihenkilöstön ja suunnittelun toimesta.

Työskentelemme rautaisella otteella ja reippaalla, mutta rennolla mielellä. Projekteissa monipuoliset suunnittelua tukevat työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja maisemat vaihtuvat tiuhaan. Tuotannon tukitehtävissä pääset tutustumaan uusin ihmisiin ja opastamaan heitä uransa alkumetreillä reippain mielin. Jakelualan osaajana olet myös valmis paikkaamaan jakelua aina siellä, missä tarve on suurin.

 

Työtehtävistä tarkemmin:

Projektityössä työtehtäviisi kuuluu jakelureittien suunnittelun tukeminen: jakeluverkoston tukitoimet, kuten maastokatselmukset ja jako-ohjeiden keruu, reittien tarkistukset ja mittaukset sekä pienkuljetukset reiteille ja terminaaliin. Kiinnostuksesi mukaan tehtäviin voi kuulua myös reittitietojen tallennustehtäviä ja muita avustavavia toimistotehtäviä.

Tuotannon tukitehtäviin kuuluu jakelun laadun turvaaminen. Tuotannon tuessa tulet varmistamaan palvelulupauksemme asiakkaille uusien jakajien perehdyttämisellä ja valmentamisella, sekä varmistat jakelun ajantasaista laatua toimimalla varajakotehtävissä.

Työtä tehdään arkipäivisin klo 8–18 välisenä aikana. Pääkaupunkiseudun tuntemuksesta on iso etu, mutta ihan jokaista kaupungin pikkukujaa ei tarvitse tuntea. Pyrimme järjestämään työn tutuille alueille ja voit mahdollisesti vaikuttaa tulevaan työnkuvaasi. Mitään tutkintoja työhön ei tarvita, vaan valmius omaksua uutta ja halu kehittää työympäristöä ja -yhteisöä on riittävät edellytykset tehtäviin. Ulkoliikuntaa ja vaihtuvia maisemia on luvassa paljon, joten hyvää peruskuntoa on mahdollista kasvattaa silloin, kun et huristele autolla pitkin maanteitä.  Työ on itsenäistä ja vastuullista, työolosuhteet vaihtelevat kylmästä talvikelistä kesän aurinkoisiin poutapäiviin, sopivassa suhteessa. Näppärälle tekijälle järjestyy myös toimiston rutiinitehtäviä ja mahdollisuus urakehitykseen on avoinna.

 

Odotamme sinulta:

Näppäränä kaverina sinulla on kokemusta jakelualalta ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen:

Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta. Perus-IT-taidot (Excel, Word, PowerPoint), sekä muu järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi toimistotehtäviin.

Ajokortti sekä auto ovat työssä välttämättömät.

Tehtäviin palkattavat henkilöt tulevat toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin, sopimuksen mukaan 20–40 h viikko.

 

Hae nyt!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 15.3.2021 sähköpostitse osoitteeseen: rekry@pksjakelu.fi Kerrothan hakemuksessasi kiinnostuksen kohteesi eri työtehtäviin.

Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista. Työt on mahdollista aloittaa jo maaliskuussa.

Lähetä hakemuksesi ja tule mukaan iloiseen tiimiimme!
 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427269
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Mari Jokinen +358503244227 tiistaina 2.3 klo 9-10 ja keskiviikkona 3.3. klo 12-13