OSAAVIA LEVYSEPPIÄ Pirkanmaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kokenut metallialan ammattilainen Pirkanmaalla. Heidän ydinosaamistaan ovat haastavat runko- ja teräsrakenteiden asennukset sekä hitsaustyöt. Etsimme heille nyt vahvistusta nimikkeellä

OSAAVIA LEVYSEPPIÄ Pirkanmaalle

Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa metallialan koulutusta, aiempaa työkokemusta levysepän tehtävistä ja hitsaustaitoa. Arvostamme myös piirrustusten lukutaitoa ja erityisesti särmäystaitoa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä, monipuolisen tehtävän erilaisten asiakastoimeksiantojen parissa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Oletko etsimämme osaaja?

Jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - OSAAVIA LEVYSEPPIÄ Pirkanmaalle. Tiedustelut: henri.kiiskila@temp-team.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1262660
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Henri Kiiskilä (henri.kiiskila (a) temp-team.fi)
  • Sijainti: Pirkanmaa, Pirkanmaa