(Poistunut julkaisusta)

Osaavia Konsultteja konversio- ja liittymätiimiin
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Me Accountor HR Solutionsissa luomme parempaa työelämää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Siksi meillä onkin mahtavaa työskennellä!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme Osaavia Konsultteja konversio- ja liittymätiimiimme Turkuun sekä Tampereelle.

Konversio- ja liittymäkonsulttinamme vastaat asiakkaidemme tietojen konversiosiirroista uuteen järjestelmään sekä erilaisten integraatioiden rakentamisesta Mepco HRM:n ja muiden järjestelmien välillä, Mepcon rajapintoja hyödyntäen. Lisäksi huolehdit määrittelypalavereiden vetämisestä asiakkaan ja vastajärjestelmien kanssa.

Toivomme, että palkanlaskennat prosessit ovat jo entuudestaan sinulle tuttuja, ja osaat asettua asiakkaan saappaisiin töitä tehdessäsi. Lisäksi hallitset järjestelmien väliset integraatiot sekä konversiot, ja SQL management studio on sinulle työkaluna tuttu. Parhaiten viihdyt tiimissämme, jos pidät tiimityöskentelystä, pärjäät myös ajoittain paineen alla ja kannat vastuun työsi tuloksesta.

Millaista meillä sitten on työskennellä? Katso mitä Testaajamme Jenni https://youtu.be/910aAbWKrVo sekä Sovelluskonsulttimme Juho https://youtu.be/ObStmHxGoN8 ovat asiasta mieltä. Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin; Kannustamme itseohjautuvuutta, samalla kun tukenasi on äärettömän osaavia ja ammattitaitoisia kollegoita. Erilaisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia on yksikössämme sekä Accountor-konsernissa paljon, ja työssäsi pääset kehittymään päivittäin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia, ja työskentelyämme ohjaavat arvomme; Arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudelle tavalla, katse tulevaisuudessa.

Saattaisimmeko sopia toisillemme? Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään 20.11.2018 mennessä. Esimiehemme Pauliina vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse pauliina.repo@accountorhr.fi Pauliinan tavoittaa myös puhelimitse tiistaina 13.11 klo 8-9 sekä 12-14 numerosta +358 40 511 9929.

Jos yllä olleet tehtävät eivät kolahtaneet, mutta työskentely meillä voisi silti kiinnostaa, jätä avoin hakemus täältä. Innolla odotamme uusia kollegoitamme, paikkasi on jo katettu!