(Poistunut julkaisusta)

Osaava sähköasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Oletko sinä pitkän linjan sähköasentaja, joka hoitaa homman kotiin, oli kyseessä sitten uudis- tai saneerauskohde? Jos huomasit nyökytteleväsi, jatka lukemista, sillä meillä olisi sinulle töitä!

Etsimme nyt kokenutta ja omatoimista sähköasentajaa avuksi asiakasyrityksemme kiireiseen kesään. Työtä tehdään sekä uudis- että saneerauskohteissa ja kohde saattaa vaihtua kesän aikana. Työtehtäviäsi voivat olla mm. kaapelointi, kalustus, vanhojen sähköjen purku sekä keskusten kytkennät. Työllistyminen edellyttää sähköasentajan tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta alalta. Kykenet työskentelemään sekä porukassa että itsenäisesti eikä sinulla mene sormi suuhun haastavassakaan tilanteessa. Taitotasoltasi olet valmis ammattilainen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan juhannuksen jälkeen, hyvällä tekijällä mahdollisuudet pidempään hommaan. Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30. Kohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi! Voimassa olevat työturvallisuus ja sähkötyöturvallisuuskortit välttämättömyys, muut kortit plussaa.

Tässä on sinulle tarjolla hyvä tilaisuus päästä työskentelemään mielenkiintoisten työtehtävien parissa luotettavan työnantajan palveluksessa. Meiltä saat työturvallisuusmääräykset täyttävät suojavarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Palkan maksamme TES mukaan ja aina ajallaan!

Tule meille töihin! Jätä hakemus jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Katja Metsäkylä ma-pe klo 10-15 p. 044 747 5295.

Avainsanat: sähköasentaja, sähkäri, uudisrakentaminen, saneeraus, rakennus, Tampere