(Poistunut julkaisusta)

Osaava ruiskumaalari Ylöjärvelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on perinteikäs metalliteollisuuden alihankkija Ylöjärvellä. Heidän erikoisosaamistaan ovat muun muassa erilaiset mittatilaustyönä tuotettavat teräsrakenteet sekä kokoonpanotyöt. Etsimme heille nyt vahvistusta tuotantoon nimikkeellä


OSAAVA RUISKUMAALARI Ylöjärvelle


Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä teollisuuden ruiskumaalauksen parista. Arvostamme myös muuta maalauskokemusta korkeapaineruiskulla ja hiekkapuhallustaitoja.

Asiakasyrityksemme tarjoaa osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä viihtyisän ja ammattimaisen työympäristön tilavissa toimitiloissa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus palkkatoiveen kera mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Osaava ruiskumaalari Ylöjärvelle. Tiedustelut: henri.kiiskila@temp-team.fi tai +358 40 455 2130.