(Poistunut julkaisusta)

Osaava metallityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019
Asiakkaamme on yli 40 vuotta metallialalla toiminut yritys, joka tekee levytöitä rakennus- ja automaatioteollisuudelle. Etsimme asiakasyrityksellemme pitkäaikaista, osaavaa metallityöntekijää Tuusulaan.

Työnkuvaus

Työpäiväsi tässä työssä sisältävät monipuolisesti erilaisia metallitöitä. Esimerkiksi hitsaus mm. TIG:illä, hiontaa, särmäystä ja paljon muuta osaamisesi ja kiinnostukseni mukaan. Työtä tehdään aamuvuorossa ja käytössä on teknologiateollisuuden TES.

Työn edellytykset

Toivomme, että sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Eduksesi on erityisesti monipuolinen kokemus erilaisista metallialan töistä ja kiinnostus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Pidät käsillä tekemisestä ja erilaisesta rakentelusta. Työntekijänä olet ahkera, tunnollinen ja täsmällinen. Töiden alkaessa sinulla tulisi olla voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit takataskussasi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja pitkäaikaisen työpaikan. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja työpäiviäsi sulostuttavat monipuoliset työtehtävät, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Yrityksessä toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)